Днес ще ви разкажем как да отслабвате без диета. И така,

...
 
Днес ще ви разкажем как да отслабвате без диета.
И така,
Коментари Харесай

С тези 5 лесни стъпки отслабвате без диета

 

Днес ще ви разкажем по какъв начин да отслабвате без диета.

И по този начин, желаете да отслабнете. Кое е първото нещо, което вършиме?

Минавате на диета, нали?

Грешка!

Не е нужно да спазвате диета, с цел да отслабнете, твърди инфлуенсърката и фитнес гуру Моника Мей, която поддържа канала Fit Girl’s Diary в youtube.

Всъщност диетата е най-лошият метод да се подходи към загуба на тегло, ето за какво толкоз доста хора имат проблеми със загубата на тегло, макар че са на диета от цяла безкрайност, споделя Моника и споделя по какъв начин можете да отслабнете без диета, в 5 лесни стъпки.

Самата тя прекомерно дълго се е борила с наднорменото тегло, преди да открие работещ метод.

Ето как  да отслабвате без диета

СТЪПКА 1: Направете лист

Има ОГРОМНА разлика сред ДИЕТА и ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА.

А ключът към отслабването е да ядете здравословни храни всеки ден – да не се подлагате на диета и да ядете единствено пиле, яйца и зеле в продължение на един месец. За да отслабнете и да го задържите, би трябвало да сте удовлетворени от храните, които ядете. За да се придържате към здравословното хранене, би трябвало да поддържате високи равнища на допамин.

 

Защо да го вършиме: Защото ТРЯБВА ДА съдебна експертиза НАСЛАЖДАВАТЕ НА ХРАНИТЕ, които ядете. Така че, първо, направете лист със здравословни храни, които в действителност обичате да ядете. Запишете ги на лист хартия и пробвайте да създадете предписания към тях.

Също по този начин направете лист с „ нездравословни храни “, които харесвате, да вземем за пример: пица, палачинки, бисквити.

След като създадете този лист, потърсете здравословни предписания за тези храни (напр. потърсете „ рецепта за здравословна пица с безглутеново тесто “ или „ здравословни палачинки от овесено брашно “.)

 

Изпробвайте разнообразни предписания всеки ден и експериментирайте с разнообразни здравословни храни всекидневно.

Трябва да се наслаждавате на храните, които ядете, тъй че не забравяйте да извършите лист и да ядете единствено здравословни храни, които в действителност харесвате.

 

СТЪПКА 2: Похапвайте всеки ден

Противно на всичко, което може би сте чували за това, че похапването е нездравословно за вас, на мен похапването ми оказа помощ да отслабна, твърди Моника. И не съм единствено аз – закуските са толкоз значими, когато става въпрос за намаляване, само че толкоз доста хора не го осъзнават.

 

Хапването на лека закуска ще ви помогне да отслабнете, защото понижава апетита, оказва помощ ви да поддържате постоянна кръвната си захар и ви оказва помощ да останете сити по-дълго сред храненията.

Сега, несъмнено, закуските още веднъж би трябвало да са здравословни, тъй че още веднъж направете лист със здравословни закуски, които харесвате.

Ако нормално обичате да похапвате чипс, намерете зеленчуков чипс, който можете да извършите сами.

 

СТЪПКА 3: Яжте храни с огромен размер

Ето идната загадка на Моника: „ Това е едно от тези неща, които ми помогнаха доста да отслабна, тъй че слушайте доста деликатно (ще го кажа единствено един път ). За да се чувствате удовлетворени от храните, които ядете, би трябвало да сте сигурни, че не ядете незадоволително. Това е по този начин, тъй като телата ни имат това нещо, наречено „ детектор за размера “.

Това значи, че с цел да се заситите, ТРЯБВА ДА НАПЪЛНИТЕ ОПРЕДЕЛЕН ОБЕМ в стомаха си.

Това изяснява за какво в никакъв случай не можем да се наситим, в случай че изядем шепа бадеми, макар че са към 300 kcal. А съвършените храни с огромен размер са храни с по-малко калории, само че с по-голям размер.

Например: броколи, карфиол, тиквички, краставица, патладжан, зеле, маруля и др.Така че, не забравяйте да включите тези храни в диетата си, с цел да извършите обемната част. Стомахът ви не разпознава усетите, той просто желае да е утолен. Така че, даже в случай че решите да хапнете пица за обяд, постоянно я допълвайте с ОГРОМНА купа салата, с цел да запълните този размер. По този метод гарантирате, че ще се наситите с по-малко от нездравословната храна.

 

 

СТЪПКА 4: Създайте здравословни процедури

Създаването на здравословен метод на живот като цяло е ключът към отслабването. Ето за какво би трябвало да си създадете здравословни привички, към които ще се пробвате да се придържате всекидневно. По-скоро това е здравословна утринна рутина, която ще се опитате да поддържате, или правете най-малките промени – просто започнете. Дали това ще е каране на колело или вървене до работа, вместо да отидете с кола, или да вземете обяда си на работа, вместо да го купите, да пиете чаша вода преди всяко хранене, да пиете чаша чай всяка вечер преди лягане.

Може да наподобява като дребна смяна, само че ще има огромно въздействие върху вашето здраве и тегло.Създаването на здравословна рутина също ще ви помогне с фактора дисциплинираност.

 

СТЪПКА 5: Упражнявайте 30 минути дневно

„ Винаги споделям това на клиентите си: Не става въпрос за това какъв брой време прекарвате в подготовка, а в това какво вършиме с времето си в подготовка. Можете да останете у дома и да упражнявате по 20-30 минути дневно и отново да имате по-добри резултати от някой, който върви на фитнес.Това е по този начин, тъй като интензивността е доста по-важна от продължителността на подготвителната сесия. Става въпрос за това какъв брой ще се форсира пулса ви, а не за това какъв брой време ще прекарате на кардио машина. След като години наред се борих да отслабна, най-сетне разбрах всичко и съумях! “ – споделя Моника Мей.

Плюс това, съществуването на този табиет за извършения ще ви помогне да създадете този здравословен метод на живот, който в последна сметка ще докара до загуба на тегло в дълготраен проект.

Ето към този момент разкрихме по какъв начин да отслабвате без диета! Успех!

Вижте още⤵️

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР